20 Mayıs 2009 Çarşamba

Bursa heyeti, Şükrü Saraçoğlu Stadı`nı inceledi

Başkan Altepe, yarın akşam UEFA Kupası finaline ev sahipliği yapacak Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı`nı yenileyen mimar Adnan Aksu ve müteahhit Abdullah Toparlarlar`dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Gümüş ile Büyükşehir Belediyesi`nin teknokrat ve bürokratlarının da katıldığı incelemelerde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Bursa`nın UEFA standartlarda bir stadı hak ettiğini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Fenerbahçe Kulübü yöneticileri Nihat Özdemir, Ali Koç ve Murat Aydınlar`ın ev sahipliği yaptığı incelemeler sonrasında yaptığı açıklamada, `Atatürk Stadı Bursa`ya yakışacak güzellikte olacak` dedi.

Atatürk Stadı`nın yerinde yenilenmesine yönelik en güzel örneklerinden biri olan Şükrü Saraçoğlu Stadı`nı inşa eden yetkili ve kulüp yöneticilerinden statla ilgili bilgiler aldıklarını belirten Başkan Altepe, `Bizde aynı sistemle Bursa`da olimpik stat yapmak için çalışmalarımızı hızlandırdık. Atatürk Stadı, UEFA kriterlerine göre bir stat olacak. Önümüzdeki yaz dönemini boşa geçirmek istemiyoruz. En kısa zamanda inşaata kazmayı vurmak istiyoruz` dedi. Altepe, inşaat sırasında maçların oynanacağını, stadın etap etap yenileneceğini dile getirdi. Şükrü Saraçoğlu Stadı`nın tüm kısımlarını gezerek, Stat Müdürü Ayhan Bak`tan da bilgi alan Başkan Altepe, Fenerbahçe Müzesi`ni gezerken kupaları göstererek, `Bursaspor`un da müzelerin almayacağı kupaları olmasını canı gönülden arzu ediyorum` şeklinde duygularını dile getirdi.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da, Bursa`da yeni yapılacak statta büyük başarıları elde etmenin heyecanını şimdiden yaşadıklarını belirterek, `Bursaspor`un sportif başarıları devam ediyor. Stadın yapımına başlanması bizim lige farklı bir heyecanla girmemizi sağlayacaktır` diye konuştu. Sağlam, stadın yenilenmesi ve Bursaspor`a olan desteklerinden dolayı Başkan Altepe`nin çalışmalarının taktire şayan olduğunu belirterek, teşekkür etti.

Hiç yorum yok:

...Bursa Ekspres Gazetesi...29.Mayıs.2009.Cuma...Bursa kayak merkezi olacak...Bursa Ekspres Gazetesi...29.Mayıs.2009.Cuma...Bursa`da tartıştığı iki kişiyi bacaklarından vurdu......Bursa Ekspres Gazetesi...29.Mayıs.2009.Cuma...Yoğun bakımda facia...Bursa Ekspres Gazetesi...29.Mayıs.2009.Cuma...Matkaplı tacizciye üç yıl hapis istemi...Bursa Ekspres Gazetesi...29.Mayıs.2009.Cuma...Yağız`ın bitmeyen davası AİHM`de...Bursa Ekspres Gazetesi...29.Mayıs.2009.Cuma...Padişahlar yaşasa hangi takımı tutardı?...Bursa Ekspres Gazetesi...29.Mayıs.2009.Cuma...AB, göç sorunu çözümüne destek verecek...Bursa Ekspres Gazetesi... 29.Mayıs.2009.Cuma...Mustafakemalpaşa`nın tıbbi atıkları Bursa`da imha edilecek...Bursa Ekspres Gazetesi...29.Mayıs.2009.Cuma...Bursa facianın eşiğinden döndü!...Bursa Ekspres Gazetesi...29.Mayıs.2009.Cuma...Bursa`da 6 gün süreli elektrik kesintisi...Bursa Ekspres Gazetesi...29.Mayıs.2009.Cuma...Evden eve nakliyat`la 90 kilo uyuşturucu taşıyan iki zanlı `Viraj`a takıldı...Bursa Ekspres Gazetesi...29.Mayıs.2009.Cuma...Otomobili 3 takla attı, burnu bile kanamadı...Bursa Ekspres Gazetesi...29.Mayıs.2009.Cuma...Helikopterli sünnete Hilton`lu açıklama...Bursa Ekspres Gazetesi...29.Mayıs.2009.Cuma...Kristal Şeftali & 1.Bursa Çevre Filmleri Festivali' n de Oy verme İşlemi Sürüyor...Bursa Ekspres Gazetesi...29.Mayıs.2009.Cuma...

Gazete Arşivi